Over Samen Vitaal

Met mijn wortels diep in onderwijsland, ontdekte ik in 2019 het beroep leefstijlcoach. Tijdens een pilot met een vitaliteitsorganisatie, die we destijds kregen aangeboden op de werkvloer, kwam ik erachter wat de rol en vooral toegevoegde waarde is van een leefstijlcoach. In 2019 ging het om 1 op 1 coaching, maar ook het begeleiden van een groep of team behoort tot de mogelijkheden.

 

Mijn interesse werd gewekt en leidde mij in 2021 uiteindelijk naar de Academie voor Leefstijl en Gezondheid (AVLEG) in Ede. In 2022 studeerde ik af en schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel. Samen Vitaal was officieel! 
De kracht van Samen Vitaal zit 'm in de aanpak (die gelijk is aan de naam). Je doet het niet alleen, wel samen! .nu achter de domeinnaam staat voor 'actie'!

 

Samen Vitaal is inspirerend, daadkrachtig, betrouwbaar, persoonlijk, een luisterend oor en de steun in je rug, goed bereikbaar, nèt even anders en vooral jouw adres voor meer vitaliteit.

 

De deur staat open. Nu ben jij aan de beurt!